Çerez Politikaları

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇEREZ POLİTİKASI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

ÇEREZ POLİTİKASI

FUSA SPOR ÜRÜNLERİ, TEKSTİL, İMALAT, İTHALAT VE İHRACAT A.Ş. (FUSA) Türkiye'de online web sitesi işletmekte ve FUSA için hakkınızda bilgi alıp, bunları toplamaktadır.

FUSA, hakkınızdaki bilgilerin nasıl kullanıldığı ve paylaşıldığı konusunda hassasiyetinizin bilincindedir ve güveninize saygı duyarak işini özenli ve hassas bir şekilde, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") ve ilgili mevzuata uygun olarak yerine getirmektedir. İşbu Çerez Politikası gizlilik ilkelerimizi tanımlamaktadır. Bu internet sitesini ziyaret ederek işbu Çerez Politikasındaki uygulamaları kabul edersiniz.

İşbu Çerez Politikası'nın İngilizce, diğer kullanılan yabancı diller ve Türkçe versiyonları arasında bir çelişki durumunda, Türkçe versiyonu yürürlükte olacaktır.

Kişisel bilgilerimizin korunmasında sorumlu kişi kimdir?

FUSA, bu internet sitesinde sunulan ürünlerin satış hizmetlerini yürütür.

FUSA; (toplu anlamda "biz" olarak anılacaktır) bu internet sitesi ve yürürlükteki yasalara uygun olan mobil uygulamalarımızda kişisel bilgilerinizi derleme, işleme, kullanma ve/veya saklama hususunda kişisel veri sorumlusudur.

Alınan kişisel bilgileriniz

Tüm faaliyetlerimiz bağlayıcı etik prensiplere dayanmakta olup, internet sitemizdeki ve mobil uygulamalarımızdaki ziyaretçilerimizin gizliliği için iyi düzeyde bir koruma sağlama ilkesine sıkı sıkıya bağlıyız. Bu nedenle, Kanun'da Madde 5 ve Madde 6'da yer alan hukuki sebeplere dayanarak bilgileri alma ve saklama şeklimiz internet sitemizin ve ilgili servislerimizin nasıl kullanıldığına bağlıdır.

Otomatik araçlarla alınan veriler

Kullanıcı dostu, etkili ve güvenli olmaları açısından internet sitemizde ve (mobil) uygulamalarımızda farklı teknolojiler kullanılabilir. Bu tip teknolojiler, verilerin bizi temsilen tarafımızdan ve üçüncü taraflar aracılığıyla otomatik olarak toplanmasına neden olabilir. Bu veriler, her zaman kullanıcı hakkındaki kişisel bilgileri içermez. Bu tip teknolojilere örnek olarak çerezler, yerel paylaşımlı nesneler ve web analizleri gösterilebilir.

Tıklama dizisi verileri

İnternet sitelerimizden birini ziyaret etmeniz, tarayıcınızdan sunucumuza aktarılan verinizin tarafımız veya üçüncü taraflarca bizi temsilen otomatik olarak alınması ve saklanmasıyla sonuçlanır. Bu veri, hususi olarak aşağıdakileri içerebilir:

  • Ziyaretçinin IP adresi
  • Ziyaret tarihi ve zamanı
  • Yönlendirme URL'si (ziyaretçinin geldiği site)
  • İnternet sitemizde ziyaret edilen sayfalar
  • Kullanılan tarayıcı hakkında bilgi (tarayıcı tipi ve versiyonu, işletme sistemi vs.)

Çerezler

İnternet sitemizde ve (mobil) uygulamalarımızda çerezler kullanılmaktadır. Bu dosyalar, bilgisayarınızın hard diskinde veya cihazınızda ağ tarayıcınız tarafından saklanan küçük boyutlu metin dosyalarıdır. Satın alma sürecinde, kullanıcı hesabı sahibinin kimliğini tespit etmede ve alışveriş sepetindeki ürünleri saklamada ve tercihler için çerezleri kullanabiliriz. Bir diğer deyişle, çerezler internet sitemizin veya (mobil) uygulamalarımızın daha çok kullanıcı dostu, daha etkili ve daha güvenli olmasına yardım etmektedir. Ağ tarayıcınız fabrika ayarı olarak çerezlerin kullanımını etkin kılar, fakat bu özellik devre dışı bırakılabilir. Ancak bu, bazı hizmetlerin sunulamamasıyla sonuçlanabilir. Ağ tarayıcısıyla, kullanımından sonra çerezleri silmeniz de mümkündür. Çerezlerimiz bilgisayarınıza herhangi bir zarar vermez ve virüs içermez.

Sitemizde kullanılan çerezler aşağıda listelenmiştir:

 

Çerez

Geçerlilik Süresi

İşlev

ins-cart-abandonment-products

30 gün

Sepet terk e-mailleri atılırken kullanılır.

ins-cart-product-list

12 saat

Kullanıcının sepetine eklediği ürünlerin isim, fiyat, boyut ve resim url’si gibi bilgilerini tutar.

insCustomAttributes

1 yıl

Partner tarafından istenen Custom User Attributeları tutar.

insUserPermissionGranted

1 yıl

Kullanıcın eposta izin durumunu tutar.

paid-products

30 dakika

Kullanıcının sepetinde olan ürünlerin isim, fiyat, boyut ve resim url’si gibi bilgilerini tutar.

predictiveData

1 gün

Kullanıcının hangi Predictive Segmentlerde bulunduğu bilgisini tutar.

prodCats

1 gün

Kullanıcının sepetine eklediği ürünlerin kategori bilgisi.

sp-camp-{id}

14 gün, varsayılan

Kullanıcının sitede karşısına çıkan kampanyaların ID bilgisi.

spUID

1 yıl

Insider tarafından her kullanıcıya verilen özgün ID.

userLocation

1 gün

Kullanıcının şehir ve ülke bilgisi.

userIP

1 gün

Kullanıcının IP’sinin hashlenmiş hali.

ins-today-sld

1 gün

Kullanıcıya verilen günlük özgün ID

insCoeffDaily

1 gün

Kullanıcının günlük istatistikleri.

insCoeffSession

Oturum

Kullanıcının oturum süresince istatistikleri.

insiderVersusData

1 yıl

Kullanıcının karşılaştırdığı ürünler.

lastVisitTime

1 yıl

Kullanıcının sayfayı son ziyaret ettiği tarih.

ins-user-segments

oturum

Kullanıcının hangi segmentlere ait olduğunun bilgisi.

current-currency

1 gün

 Kullanıcının sepetinde bulunan ürünlerin para birimi. Kullanıcı, ürün veya alışveriş sepeti sayfalarını ziyaret ettiğinde güncellenir.

sp-noteTimer

Panelden Ayarlanır

Kuponun ne zaman kapanması gerektiği gibi, Kupon Asistanı ile ilgili gerekli bilgileri tutar.

total-cart-amount

1 gün

Kullanıcının sepetindeki toplam tutarı tutar.

ins-variationCandidate

Oturum

Inspector (test linki) ile ziyaret edilen kampanyalarda kullanılır.

ins-default-attributes

Tüm ürünler için dinamik içerik değişiminde Local storage üzerinden default attributelar için kullanılır

insuserDateV

Kullacının ziyaret zamanı 30 dakikadan fazla olduğunda yeni bir ziyaret oluşturur.

ins-pageVisit

Sayfada çalışan kurallar için sayfa ziyaret verilerini tutar

inspector-data

1 gün

Insider Inspector'ın etkili bir şekilde çalışması için ürün adını ve query hash’i depolar.

journey-{channel(eventcode)}-join-

Dynamic - It sets on journey canvas

Kanal (sms, e-posta vb.) katılım bilgilerini depolar

insBMStorageData

Dynamic - It comes from api settings (cookie time)

Banner Management kampanyalarının sıklığını saklar

journey-joined-camps

30 gün

Kullanıcının etkileşim kurduğu Architect kamplarının listesini saklar. Kampanya ID ve son kullanma tarihini içerir.

journey-segments

1 saat

Architect journey için uygunluk durumunu saklar

ucd-cart-collection-hash

30 gün

Eski / yeni kart durumlarını karşılaştırmak için hashing uygulanmış alışveriş sepeti verilerini depolar

ins-contact-field

 

 

ins-lte-action- + actionId

Oturum

LTE hesaplamasında kullanılacak kullanıcının session ID’sini saklar.

ins-today-sId

LTP algoritmasının hesaplanmasında kullanılacak user event tarihini saklar

ins_sr_out

1 day

Product Recommendation için stok verilerini doğrulamak için kullanılır

lteThresholdLogSend-id- + this.LTEActionId

LTE success log’unu kontrol eder

referred-products

1 gün

Recommended ürünlerin tıklama ve satış goal’lerinin hesaplanmasında kullanılır.

on-page-campaign-limit

Ayarlanabilir

Bir sayfa için sayfa kampanyası sınırını doğrulamak ve sınıra ulaşıldığında kampanyaların gösterilmesini önlemek için kullanılır.

ins-ucd-last-browsed-items

7 gün

E-posta içeriğinde kullanılmak üzere en son ziyaret edilen ürünlerin detaylarını tutar.

ins-coupon-session-guard

30 dakika

Coupon Assistant 30 dakikalık bir zaman aralığında birden çok kez açılmasını önlemek için kullanılır.

c-events

60 gün

Category Optimizer için tıklama bilgilerini tutar.

thresholdLogSent

1 gün

AdAudience ürününün 24 saat içinde duplicate log göndermesini engeller.

insUserInfoHash

1 yıl

Bir kullanıcı için duplicate HIT API kullanıcı event’i gönderilmesini engeller.

ins-last-order

30 dakika

En son satın alınan ürünün ID’sini saklar.

unificationUserDataHash

1 yıl

Kullanıcının unification bilgilerinin hashed kopyasını depolar.

ins-sourceUrl

30 dakika

Kullanıcının source url bilgilerini depolar.

ins-wp-sw-version

365 gün

Web Push Service Worker kullanıcı tarafı güncellemesi için sürüm bilgisi

ins-current-currency

1 gün

Partnerin güncel para birimi bilgilerini depolar.

draft-mode-api-init

Extension’dan ayarlanmışsa draft API init kodlarının çalışmasını sağlar

draft-mode-free-js

Extension’dan ayarlanmışsa draft free.js kodlarının çalışmasını sağlar

userpaids

90 gün

Satın alınan ürünlerin bilgilerini ödeme sonrası sayfasında saklar.

ltp-result

1 gün

Kullanıcının LTP segment durumu tutulur

ltp-result-request-sent

15 saniye

Predictive’e istek gönderildi ise tekrar gönderilmemesi için flag olarak işlev görür

 

Çerez

Geçerlilik Süresi

İşlev

CookieConsent

1 Yıl

Mevcut etki alanı için kullanıcının çerez izin durumunu depolar

G_ENABLED_IDPS

2914223 gün

Bir Google hesabıyla web sitesine güvenli giriş yapmak için kullanılır

ins-c

1 gün

Bu çerez, tarayıcının çerezleri kabul edip etmediğini belirler.

insdrPushCookieStatus

1 gün

Mevcut etki alanı için kullanıcının çerez izin durumunu depolar

ins-storage-version

1 yıl

Mevcut etki alanı için kullanıcının çerez izin durumunu depolar

PHPSESSID

oturum

Sayfa isteklerinde kullanıcı oturumu durumunu korur.

total-cart-amount

kalıcı

Alışveriş sepetine hangi ürünlerin eklendiğini hatırlamak için kullanılır. Bu, kullanıcının tarayıcıyı kapatmasına ve alışveriş sepetindeki öğeleri kaybetmeden web sitesine geri dönmesine olanak tanır.

ins-current-currency

kalıcı

Ziyaretçinin para birimi tercihlerini kaydeder.

userLocation

kalıcı

Kullanıcının IP adresine göre hesaplanan ülke kodunu belirtir. Ziyaretçi için hangi dilin kullanılması gerektiğini belirlemek için kullanılır.

_ga

2 yıl

Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına dair istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz bir kimlik kaydeder.

_gat

1 gün

Google Analytics tarafından istek oranını düşürmek için kullanılır

_gid

1 gün

Ziyaretçinin web sitesini nasıl kullandığına dair istatistiksel veriler oluşturmak için kullanılan benzersiz bir kimlik kaydeder.

collect

oturum

Ziyaretçinin cihazı ve davranışı hakkında Google Analytics'e veri göndermek için kullanılır. Ziyaretçiyi cihazlar ve pazarlama kanalları arasında takip eder.

spUID

kalıcı

Oturum için benzersiz bir kimlik belirler. Bu, web sitesinin istatistiksel amaçlarla ziyaretçi davranışı hakkında veri elde etmesini sağlar.

_fbp

3 ay

Facebook tarafından, üçüncü taraf reklamcılardan gerçek zamanlı teklif verme gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır.

_gcl_au

3 ay

Google AdSense tarafından, hizmetlerini kullanan web sitelerinde reklam verimliliğini denemek için kullanılır.

ads/ga-audiences

oturum

Google AdWords tarafından, ziyaretçinin web sitelerindeki çevrimiçi davranışına göre müşterilere dönüşme olasılığı yüksek olan ziyaretçilerle yeniden etkileşim kurmak için kullanılır.

fr

3 ay

Facebook tarafından, üçüncü taraf reklamcılardan gerçek zamanlı teklif verme gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır.

IDE

1 yıl

Google DoubleClick tarafından, bir reklamın etkinliğini ölçmek ve kullanıcıya hedeflenmiş reklamlar sunmak amacıyla, reklamverenin reklamlarından birini görüntüledikten veya tıkladıktan sonra web sitesi kullanıcısının eylemlerini kaydetmek ve raporlamak için kullanılır.

ins-cart-product-list

kalıcı

Alışveriş sepetinin içeriğiyle ilgili verileri içerir. Bu veriler, ilgili ürünleri tanıtmak veya yeniden hedefleme amacıyla pazarlama amacıyla kullanılır.

ins-default-attributes

kalıcı

Kullanıcının hangi ürünleri görüntülediğini belirleyerek web sitesinin ilgili ürünleri tanıtmasına izin verir.

ins-first-page-view

oturum

Açılış sayfalarını kaydederek ziyaretçilerin gezinmesini saklar - Bu, web sitesinin ilgili ürünleri sunmasına ve / veya diğer web sitelerinde reklam verimliliğini ölçmesine olanak tanır.

ins-landingPage

kalıcı

Açılış sayfalarını kaydederek ziyaretçilerin gezinmesini saklar - Bu, web sitesinin ilgili ürünleri sunmasına ve / veya diğer web sitelerinde reklam verimliliğini ölçmesine olanak tanır.

ins-sourceUrl

kalıcı

Ortaklara yönlendirme komisyon ücretlerinin ödenmesini sağlamak için kullanıcının web sitesine nasıl ulaştığını kaydeder.

ins-storage-version

kalıcı

Reklam ağları ile veri senkronizasyonu için kullanılır.

ins-userDateV

kalıcı

Ziyaretçinin web sitesindeki farklı alt sayfaları en son ne zaman ziyaret ettiğini belirler ve oturumun ne zaman başladığına dair bir zaman damgası belirler.

insUserInfoHash

kalıcı

Bu çerez, ziyaretçinin hangi ürünleri görüntülediğini belirlemek için kullanılır. Bu bilgiler, ilgili ürünleri tanıtmak ve reklam verimliliğini optimize etmek için kullanılır.

ins-user-segments

Kalıcı

Ziyaretçilerle ilgili verileri toplar. Bu bilgiler, ziyaretçileri segmentlere ayırmak ve web sitesi reklamını daha verimli hale getirmek için kullanılır.

NID

6 ay

Geri dönen bir kullanıcının cihazını tanımlayan benzersiz bir kimlik kaydeder. Kimlik, hedeflenen reklamlar için kullanılır.

oauth2_cs

oturum

 

pagead/1p-user-list/#

oturum

Kullanıcının birden çok web sitesinde belirli ürünlere veya olaylara ilgi gösterip göstermediğini izler ve kullanıcının siteler arasında nasıl gezindiğini algılar. Bu, reklam çabalarının ölçülmesi için kullanılır ve web siteleri arasında yönlendirme ücretlerinin ödenmesini kolaylaştırır.

pagead/landing

oturum

Daha alakalı reklamlar sunmak için birden çok web sitesinden ziyaretçi davranışına ilişkin verileri toplar - Bu, web sitesinin aynı reklamın gösterilme sayısını sınırlamasına da olanak tanır.

predictiveData

kalıcı

Ziyaretçilerle ilgili verileri toplar. Bu bilgiler, ziyaretçileri segmentlere ayırmak ve web sitesi reklamını daha verimli hale getirmek için kullanılır.

RUL

1 yıl

DoubleClick tarafından web sitesi reklamının düzgün bir şekilde gösterilip gösterilmediğini belirlemek için kullanılır - Bu, pazarlama çabalarını daha verimli hale getirmek için yapılır.

test_cookie

1 gün

Kullanıcının tarayıcısının çerezleri destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için kullanılır.

tr

oturum

Facebook tarafından, üçüncü taraf reklamcılardan gerçek zamanlı teklif verme gibi bir dizi reklam ürünü sunmak için kullanılır.

 

Çerez

Geçerlilik Süresi

İşlev

uye_sifre

60 gün

Kullanıcı şifre bilgisi (Beni Hatırla)

uye_sifre_encry

60 gün

Kullanıcı şifre bilgisi encry şifrelenmiş sha512 (Beni Hatırla)

email

60 gün

Kullanıcı mail bilgisi (Beni Hatırla)

CookieLaw

15 gün

Kullanıcı çerez politikasına onay verip vermediğini sorgular

last_products

10 gün

Kullanıcıların son incelenen ürünleri kayıt eder

TSOFT_LOGGED

6 saat

Kullanıcının üyeliğini o oturumda yapıp yapmadığını tutmak için

 

Aşağıdaki bağlantılar en çok kullanılan ağ tarayıcıları hakkında çerezlerle ilgili bilgileri sunmaktadır:

Yerel paylaşımlı nesneler

Yerel paylaşımlı nesneler, çerezlerin özel bir formudur. Normal çerezlerin aksine, bunlar tarayıcı tarafından oluşturulup kaydedilmez, ancak Adobe Flash eklentisi ile yürütülürler. Bunlar, normal çerezlerden daha fazla bilgi içerebilirler ve silinemeyebilir ve tarayıcı ile etkisiz hale getirilemeyebilirler. Bu işlem yalnızca Adobe Flash Player internet sitesindeki araçlar kullanarak mümkün olabilir. Bu çerezler hakkında daha fazla bilgiyi ilgili internet sitesi üzerinden edinebilirsiniz.

Web işaretçileri ve takip bağlantıları

Web işaretçileri (pixel kodu ve clean GIF olarak da bilinir) kullanıcıda görünmeyen çizimlere sahiptir. Takip bağlantıları ve/veya benzer teknolojiler birkaç programlama kodu satırından oluşmakta olup internet sitemize veya (mobil) uygulamalarımıza yerleştirilebilir. Bunlar, çerezlerle bağlantılı olarak başlıca istatiksel analiz amaçları doğrultusunda kullanılır. Bu teknoloji, internet sitelerindeki trafikleri izlemek dışında; e-posta alınıp alınmadığı, postanın açılıp açılmadığı ve cevap verilip verilmediğini anlayabilmek için kullanılabilir.

Web analizleri

Web analizi, ziyaretçilerin internet sitesine ve (mobil) uygulamalara karşı olan davranışlılarını toplama ve belirlemede kullanılan bir terimdir. Bu, sırasıyla trafik analizini kapsar. Örneğin, internet sitesinin veya (mobil) uygulamanın belirli bölümlerine olan ziyaret sıklığını belirlemek veya ziyaretçilerimizin en çok hangi bilgiye ve hizmete ilgili olduklarını bulmak için kullanılır. Bu amaçlar doğrultusunda, tıklama dizisi verilerinden ve yukarıda sıralanan diğer tekniklerden yararlanıyoruz. Web analizleri, Google Analytics ve/veya diğer seçili taraflarca yürütülür. Web analizlerinin işlenmesi hakkında daha fazla bilgiye yukarıdaki Google Analytics makalesi ile ulaşabilirsiniz.

Sizin tarafınızdan sağlanan veriler

Otomatik araçlar ile toplanan verilerin yanı sıra, bize sunduğunuz verileri de işliyoruz. Aşağıdakileri kapsamakla ve bunlarla sınırlı olmamak üzere:

  • İletişim bilgileriniz, (adınız ve soyadınız) dahil, (fatura veya teslimat) adresi, doğum tarihi ve e-posta adresi ve isteğe bağlı olarak telefon numaranız. Siparişiniz hakkında soru veya bilgi için sizinle iletişime geçebilmemiz için e-posta adresiniz ve (isteğe bağlı) telefon numaranız gerekmektedir.
  • Siparişinizi işleyebilmek için; sipariş ettiğiniz ürünler hakkında bilgi, fatura ve teslimat adresi, banka ve/veya kredi kartı bilgileri gibi diğer bilgiler de gerekmektedir;
  • Eğer bir çevrimiçi profil oluşturduysanız, tercihleriniz ve ilgi alanlarınız bu profilde saklanmaktadır (daha detaylı bilgi için lütfen profillerle alakalı aşağıdaki yazıya bakınız);
  • Eğer müşteri hizmetleriyle iletişim kurduysanız, iletişim detaylarına ve iletişim geçmişine ulaştıysanız.
    Bu verilerin tümü, bu bilgileri kendiniz vermiş olmanızla karakterize edilmiştir. Bu bilgiyi, Gizlilik Politikasında tanımladığımız amaçlar doğrultusunda kullanıyoruz. Kişisel verilerinizi her zaman düzeltilebilir veya daha fazla işlemeye itiraz edebilirsiniz.

Toplanan bilgiler nasıl kullanılır/Kişisel verileriniz hangi amaçla işlenir

  • Sizinle ilgili topladığımız bilgileri sizin için uygun bir alışveriş deneyimi sağlamak, siparişlerinizi doldurmak ve ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili teklifler sunmak için kullanacağız.
  • Kişisel verilerinizi siparişinizle ilgili amaçlar için; örneğin, siparişinizin veya teslimatınızın durumu hakkında sizi bilgilendirmek için kullanacağız. Verilerinizi, üçüncü taraflarla, kredibilitenizin değerlendirilmesi amacıyla kullanabiliriz.
  • Kişisel verilerinizi bir tanıtım, etkinlik, (mobil) uygulama ile ilgili olarak bize verdiyseniz, talep ettiğiniz hizmetle ilgili e-posta veya başka mesajlar gönderebiliriz.
  • Müşteri hizmetlerine başvurursanız, müşteri hizmetlerinin isteğinizi işleyebilmesi ve size mümkün olan en iyi hizmeti sunabilmesi için kişisel verilerinizi (iletişim geçmişiniz dahil) kullanacağız.
  • Eğer bülten almayı kabul ederseniz bültenleri size göndereceğiz. Bir ürün veya hizmetin satışı sırasında bize onay verdiyseniz, benzer ürün ve hizmetler hakkında sizi bilgilendirebiliriz. Bir ürün veya hizmetin satışından sonra geri bildiriminizi almak için size ulaşabiliriz. Ürün veya hizmet sonrasında geribildiriminizi istemek için sizinle iletişime geçebiliriz. Bu bildirimlerdeki onaylarınızı her zaman ve derhal iptal edebilirsiniz.

Eğer iletişime geçmemizi isterseniz normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçebiliriz. Bu iletişimin içeriğine örnek olarak, FUSA ürünleriyle alakalı bilgi, e-ticaret faaliyetleri, özel teklifler, promosyonlarla birlikte, faaliyetleri veya etkinlikleri bilgilendirmesi gösterilebilir. FUSA satış hizmetleri ve ürünleri değerlendirme, incelemeleriniz, müşteri hizmetimizle olan iletişim geçmişiniz, bülten tıklama veya açılış sonuçlarınız, internette gezinme davranışınız (web izleme), bülten türleri veya etkinliklere katılımınız ve (mobil uygulamalarınızın kullanımı) birleştirilecek, analiz edilecek ve kullanılacaktır. Pazarlama, reklam ve/veya kamuoyu yoklaması amaçlarıyla iletişim bilgilerinizi FUSA içerisinde bulunan diğer birimlere iletebiliriz. "İtiraz etme hakkı" ve "Düzeltme talebinde bulunma hakkı" gibi haklarınız konusunda bilgi ve özellikle izninizi geri çekmek konusunda lütfen "Haklarınız" bölümüne göz atınız.

Bilgilerin ifşa edilmesi/aktarılması

Temel ilkelerimize göre bilgileriniz gizlilik esasına göre korunacaktır. Bilgilerinizi üçüncü taraflara satmayacağız. Kanunen gerekli hallerde verilerinizi üçüncü taraflara ifşa edilecektir. İş dolayısıyla bilgileriniz gerekirse, yürürlükteki yasaya göre olmak şartıyla bilgilerinizi verilerinizin yurtdışında ve/veya FUSA sunucularının veya veri tabanı depolama tesislerinin yurt dışında bulunabileceği diğer FUSA ve diğer üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları veya veri işlemcileri şirketlerine aktaracağız. Bu açık izni vererek, bilgilerinizin burada açıklandığı üzere yurtdışına aktarımını ve saklanmasını onaylar ve kabul edersiniz. Diğer bütün durumlarda veriler, kanunen iznimiz olmadığı sürece ön onayınız olmadan aktarılmayacaktır.

FUSA yararına çalışan hizmet sağlayıcıları ve veri işlemcileri kullanabiliriz. Hizmetlere; yer sağlayıcıları ve bakım hizmetleri, analiz, e-posta yazışma, nakliyat hizmetleri ve para transferlerinin yerine getirilmesi ve adres kontrolleri dahil edilebilir. Bu üçüncü taraflara, belirli bir hizmeti yerine getirebilmek için ihtiyaç duydukları kişisel verilere erişim izni verilir.

Ortaklarımıza, kişisel olmayan verileri anonim olarak ifşa edeceğimiz durumlar olabilir. Kişisel olmayan verilere örnek olarak, internet sayfasını veya (mobil) uygulamayı belirli bir süre boyunca ziyaret eden ziyaretçi sayısı verilebilir. Bu tip bilgiler genelde, "ayrıştırılmamış" halde ifşa edilir.

Haklarınız

Kanun'un 11. Maddesi uyarınca FUSA ilgili birimine başvurarak kendinizle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. Kanun'un 7nci maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) maddeleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Kişisel bilgilerinizi internet sitesi veya diğer kanallar üzerinden bizimle paylaşırsanız, bunu tamamen isteyerek gerçekleştirmiş olmakla birlikte, bilgilerinizin işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak kullanılacağını kabul edersiniz. Sizden istenen bilgiler vermeyi reddederseniz, çeşitli müşteri avantajlarına sahip olamayabilirsiniz. Bazı durumlarda, yalnızca gereken bilgileri bizimle paylaşan müşterilerimiz ürün sipariş edebilirler, bazı hizmetleri kullanabilir ve diğer durumlarda internet sitemizdeki ve (mobil) uygulamalarımızdaki faaliyetlerden ve tekliflerden faydalanabilirler. Bu durumlar, üye olmadan veya faturalama veya teslimat için gereken bilgiler dışında herhangi bir fazladan bilgi vermeden gerçekleştirilen normal satın alma işlemlerine dahil değildir. Şeffaflık ve adil olmak bizim için ayrı bir önem taşıdığından, kişisel bilgilerinizi denetim altında tutmanıza yardımcı olmak için, kesin şartlara bağlı olarak size çeşitli seçenekler sunuyoruz. Bu seçeneklere, bilgilerinizi çevrimiçi gösterme ve düzenleme olanağı dahil edilebilir. Ayrıca hizmetlerden çıkmak veya kullanıcı hesaplarını silmek veya elde tutulan veriler hakkında bilgi almak da mümkün olabilir.

İtiraz etme hakkı

Örneğin, bir haber bülteni veya pazarlama içeriği içeren FUSA tarafından size gönderilen e-postalar, ilgili e-postadaki ilgili talimatları izleyerek bu tür e-postaların (abonelikten çıkma) alınmasını sonlandırma seçeneğine sahiptir. Bizden e-posta almaktan vazgeçmek isterseniz, bu aboneliği iptal et bağlantısına tıklayabilirsiniz. Bu durumda, e-postalarınızı göndermeyi derhal bırakacağız.

Davranışlarınız hakkında internet sitenizde veya (mobil) uygulamanızda toplanan ve değerlendirilen bilgiler hakkında bilgi istemiyorsanız, aşağıda açıklanan şekilde web analizi verilerinin toplanmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Normal (elektronik olmayan) posta, e-posta, SMS, telefon veya diğer elektronik araçlarla pazarlama, reklam ve kamuoyu yoklaması amaçlarıyla sizinle iletişime geçmemize itiraz etmek veya izninizi geri çekmek isterseniz, her zaman kvkk@mizunotr.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Kimliğiniz hakkında şüphemiz olması durumunda, kendinizi tanımlamanızı isteyebiliriz (örneğin pasaportunuzun veya kimlik belgenizin bir kopyası vb.)

Bakım bildirimleri veya yönetimsel bildirimler gibi başka türden iletilerle ilgili olarak, bu tür iletilerin kullanıcı hesaplarının ve web siteleri ile (mobil) uygulamaların ilgili kullanımının zorunlu bir parçası olması nedeniyle bunların alınması yalnızca hesabınızın silinmesiyle sonlandırılabilir. Ayrıca  kvkk@mizunotr.com adresine e-posta yollayarak hesabınızı silebilirsiniz.

Hakkınızda saklanan kişisel veriler, kaynağı ve alıcıları ile birlikte depolanma amacı hakkında her an bilgilendirilme hakkına sahipsiniz. Depolanan kişisel veriler hakkında bilgi için aşağıdaki İletişim Bilgileri bölümündeki verileri kullanarak elde edilebilir.

Düzeltme talebinde bulunma hakkı

İlgili yasalar kapsamındaki istisnalara tabi olmak üzere, aşağıda yer alan İletişim Bilgileri bölümündeki iletişim bilgilerini kullanarak sizinle ilgili kişisel verilerin düzeltilmesi, eklenmesi, silinmesi veya engellenmesi talebinde bulunma hakkına sahipsiniz.

Bilgi güvenliği ve veri bütünlüğü

Kişisel verilerin yanlışlıkla veya yasa dışı bir şekilde imha edilmesi, kaybolması, değiştirilmesi, yetkisiz kullanım, ifşa veya erişime karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı özellikle de işlemin bir ağ üzerinden veri aktarımını içerdiği ve diğer tüm yasadışı işleme biçimlerine ve kötüye kullanımlara karşı korunması için gerekli olan teknik ve organizasyonel önlemleri alıyoruz.

Sosyal Ağlar

İnternet sitemiz ve (mobil) uygulamalarımız size çeşitli sosyal ağlardan Sosyal Plug-in sağlar. Sosyal bir ağ ile etkileşime geçmeyi tercih ederseniz, internet sitemizdeki aktiviteleriniz veya (mobil) uygulamalarımız ile Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda da kullanılabilir hale geleceğiz.

Sosyal ağlardan birinde internet sitemizden veya (mobil) uygulamalarımızdan birinin ziyareti sırasında oturum açarsanız, sosyal ağ bu bilgileri profilinize ekleyebilir. Sosyal Eklentilerden biriyle etkileşim kuruyorsanız, bu bilgiler sosyal ağa aktarılacaktır. Böyle bir veri aktarımı istemiyorsanız, lütfen internet sitemizden veya (mobil) uygulamalarımızdan birine girmeden önce sosyal ağınızdaki oturumunuzu kapatın.

Bu veri toplama ve veri transferini Sosyal Plug-in'ler aracılığıyla etkileyemeyiz. Kişisel verilerin toplanması ve aktarılması, sahip olduğunuz haklar ve yeterli gizlilik ayarlarını nasıl gerçekleştirebileceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen bu sosyal ağların gizlilik politikalarını okuyun.

Facebook: http://www.facebook.com/about/privacy/

Twitter: http://twitter.com/privacy

Google +: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Web Analitik Servisleri

İnternet sayfamızdaki ve (mobil) uygulamalarımızdaki web analiz servisleri Google Analytics ve Insider tarafından sunulmaktadır. Bu, internet sitemizi veya (mobil) uygulamalarımızı ziyaret ettiğinizde, tarayıcı ayarlarınızın bu tür çerezlere izin vermediği durumlar dışında, Google Analytics’in ve Insider’ın bir çerezi bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda saklanacağı anlamına gelir.

Buna ek olarak, web sitemizi veya (mobil) uygulamamızı ziyaret ettiğinizde, tıklama akışı verileri, web işaretleri ve izleme bağlantılarındaki veriler ve Analitik çerezlerinde saklanan bilgiler dahil olmak üzere yukarıda açıklanan web analizi verileri, analiz için ve bizim adımıza ilgili analitike gönderilecektir. İnternet sitemizden veya (mobil) uygulamamızdan bir çevrimiçi profil oluşturduysanız ve bu profille giriş yaptıysanız web analizi ile eşleştirebilmek için analitiklerin bu profili tanımlayan benzersiz bir numara da gönderildiğini lütfen unutmayın.

Analitikler bizim birimimiz olarak hareket eder. Bu, yalnızca verilerin kullanılma amaçlarını belirlediğimiz ve analitik bilgileri üçüncü taraflara ifşa etmeyeceği anlamına gelir (yasa veya mahkeme emriyle yapılması gerektiği durumlar hariç). Gizlilik koşullarında, bu, bizim "veri sorumlusu" ve servislerin "veri işleyen" olduğu anlamına gelir. Analitik servisleri ile aramızdaki ilişkiler için detaylı bilgiye Google Analytics'in gizlilik politikasında "Hizmetlerin Sağlanması Hususunda Gizlilik Politikası" adı altındahttp://www.google.com/analytics/learn/privacy.html bağlantısında ve Insider’ın https://useinsider.com/product-privacy-policy/ bağlantısında bulabilirsiniz.

Davranışlarınız hakkında web sitenizdeki bilgiler veya Analitikler tarafından toplanan ve değerlendirilen (mobil) uygulama hakkında bilgi istemiyorsanız, Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini yükleyebilirsiniz. Bu eklenti, Google Analytics JavaScript'in (ga.js, analytics.js ve dc.js) site ziyaret bilgilerinizi Google Analytics'e göndermemesi talimatını verir. Tarayıcı eklentisi çoğu yeni nesil tarayıcı için kullanılabilir. Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi, bilgilerin internet sitesine veya başka bir şekilde web analizi hizmetlerine gönderilmesini engellemez.

Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisi hakkında daha fazla bilgiyi bu adresten edinebilirsiniz.

http://support.google.com/analytics/bin/answer.py?hl=en&answer=181881

İnsider’ı devre dışı bırakmak içinse https://useinsider.com/product-privacy-policy/ bağlantısında CREATE OPT-OUT URL bilgi satırına firmamız web adresinin girmeniz istenecektir.

Yeniden Hedefleme Teknolojileri

İnternet sayfamız ve (mobil) uygulamamız yeniden hedefleme teknolojilerini internet içerisinde kullanmaktadır. Bu ürünlerimizle zaten ilgilenen ziyaretçilere, ortak web sitelerinde bizim reklamlarımızı göstermemizi sağlar. Kişiselleştirilmiş, ilgi alanına dayalı bir reklamın görüntülenmesinin, kişisel bir bağlantısı olmayan reklamlardan daha ilginç olduğunu biliyoruz.

İnternet üzerinden adımıza reklam yayınlamak için izleme teknolojilerini kullanan diğer şirketlerle de çalışırız. Bu şirketler, internet sitelerimiz veya (mobil) uygulamalarımıza yaptığınız ziyaretler ve reklam dahil olmak üzere iletişimimizle etkileşimleriniz hakkında kişisel olarak tanımlanamayan bilgileri toplayabilir.

Yeniden hedefleme teknolojileri, çerezlerinizi analiz eder ve geçmişteki internette gezinme davranışlarınıza dayanarak reklam görüntüler. Çerezler hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu Gizlilik Politikasındaki “Çerezler” bölümüne bakınız.

Bu teknoloji ile ilgili kişisel bilgilerinizi saklamayız ve yeniden hedefleme teknolojimizin kullanımı mevcut veri koruma gereksinimlerine uygundur.

İletişim bilgileri

Kişisel bilgilerinizin işlenmesi veya Gizlilik Politikamız hakkında herhangi bir sorunuz veya şikâyetiniz olursa lütfen bize ulaşın. Detaylı iletişim bilgileri:

FUSA SPOR ÜRÜNLERİ, TEKSTİL, İMALAT, İTHALAT VE İHRACAT A.Ş.

Adres: Ahlatlıbel Mah. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No:88/ Çankaya/Ankara

E-posta: kvkk@mizunotr.com

Tel: +(90) 312 284 55 52

Gizlilik hakkınızı kullanmak için lütfen bize bu adresten ulaşın.

 

İşbu Gizlilik Bildirimindeki Değişiklikler

FUSA, Veri Korumanın temel ilkelerine bağlı kalmayı taahhüt eder ve işbu Gizlilik Politikasını tabiatı gereği bağlayıcı olarak değerlendirir. Bu yüzden; hatalardan arınmış olduğundan, internet sitemizde açıkça görüldüğünden, gerekli tüm bilgileri içerdiğinden, eksiksiz olarak uygulandığından ve Veri Koruma ilkelerine uygun olduğundan emin olmak için Gizlilik Politikamızı düzenli olarak gözden geçiririz. İşbu Gizlilik Politikası, internet ile alakalı yeni gelişmelerle birlikte fırsatlara ayak uydurmak ve yürürlükteki mevzuata uygun olarak kalması açısından bazı durumlarda değiştirilebilir. Açık bir izniniz olmadan işbu Gizlilik Politikasına uygun olarak verilmiş haklarınızı kısıtlamayacağız. Politikamızda önemli değişiklikler, Gizlilik Politikasının güncellenmiş bir sürümü ile birlikte internet sitemizde yayınlanacaktır.

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.